Inschrijven

Onze pups worden in huis geboren waar ze opgroeien met onze kinderen en de andere honden. Wij schenken veel aandacht aan de socialisatie. Zo zullen zij ook kennis maken met allerlei huiselijke geluiden en ze zijn gewend aan andere dagelijkse dingen.

Een Labradoodlemanie-pup is inclusief:

  • ons puppie-boekje
  • een waterblazer 
  • de groene borstel van Activet 'Les Pooches'
  • een kammetje met roterende tanden
  • een puppiepakket van ProPlan

Tevens zijn onze pups ingeënt, gechipt, ontwormd, in het bezit van een Europees Dierenpaspoort en zullen zij een stamboom ontvangen van de ALAEU. Garanties kunt u nalezen op de website van de ALAEU.

Alle Labradoodlemanie pups zullen net zoals alle andere Australian Labradoodles onder contract het nest verlaten. Dat wil zeggen dat zij voor hun 1e levensjaar gesteriliseerd danwel gecastreerd moeten worden.

Na inschrijving komt u op een algemene wachtlijst. Wanneer u (bijna) boven aan de lijst staat laten we dat weten via de mail. Mocht u geen pup uit betreffend nestje willen dan staat u bovenaan de lijst voor het volgend nestje.

Heeft u besloten dat u een 'Labradoodlemanie' pup wilt, klikt u dan op onderstaande button. Daarna ontvangt u van ons een inschrijfformulier en wordt u uitgenodigd tot het betalen van het inschrijfgeld.

button 0

mexx